top of page

Bootcamp

Ontdek de kracht binnenin bij onze bootcamp speciaal voor vrouwen! Deze vrolijke en stimulerende training biedt een mix van kracht, cardio en flexibiliteit, perfect voor elk fitnessniveau. Onder leiding van onze inspirerende instructeur vind je motivatie en gezelligheid in een gemeenschap die jou aanmoedigt om elke dag sterker te worden. Meld je aan en ervaar de energie en het plezier terwijl je aan je gezondheids- en fitnessdoelen werkt!

bootcampsoesterberg.jpg

Bij onze bootcamp draait alles om persoonlijke groei en empowerment. In een ondersteunende en positieve sfeer werk je samen met andere vrouwen aan je fysieke en mentale welzijn. Onze deskundige instructeur zorgt voor een gevarieerd programma dat je uitdaagt en inspireert, ongeacht je huidige niveau.

 

Maak deel uit van een gemeenschap waar elke zweetdruppel telt en elke lach wordt gedeeld. Onze bootcamp is meer dan alleen een workout; het is een ervaring die je zelfvertrouwen een boost geeft en waar vriendschappen worden gesmeed. Meld je vandaag nog aan en zet de eerste stap naar een gezondere, gelukkigere jij!

Wanneer: Elke donderdagavond 20:00 uur
 

Locatie: Landingsbaan, Soesterberg

Kosten: Gratis proefles, losse les €12,50 kom je elke week dan betaal je €35 per maand. Betaling voorafgaand aan de les. Zijn er nog 3 donderdagen in de maand en je wil wekelijks meedoen, dan betaal je ook €35, gezien dit goedkoper is dan 3 losse lessen. 

bottom of page