top of page

Zumba

Zet je zorgen opzij en dans alsof niemand kijkt in onze energieke Zumbales, speciaal voor vrouwen! Deze les is een feestje vol levendige muziek en dansbewegingen die je hart sneller doen slaan en je geest verfrissen. Onder begeleiding van onze gepassioneerde instructeur, ontdek je de vreugde van bewegen in een vriendelijke en ondersteunende omgeving. Of je nu een beginner of een doorgewinterde danser bent, onze Zumbales is de perfecte manier om plezier te hebben, calorieën te verbranden en je fitnessreis te verrijken!

Wanneer: Elke woensdagavond vanaf 6 maart 19:30 Fit4All in Wijk bij Duurstede

Coming soon: Elke vrijdagavond

Dance Class

Elke beweging in onze Zumbales is een stap naar meer vitaliteit en vreugde. Onze lessen zijn ontworpen om je energie te geven en je een boost van positiviteit te bieden. Met elke salsa, cumbia, of merengue stap, werk je niet alleen aan je conditie maar ook aan je zelfvertrouwen. Onze enthousiaste instructeur zorgt voor een aanstekelijke sfeer waarin je je vrij voelt om jezelf te zijn en op je eigen tempo te groeien.

 

De kracht van gemeenschap staat centraal in onze Zumbales. Hier ben je omringd door vrouwen die, net als jij, willen genieten en fit willen worden. Samen lachen, zweten, en dansen creëert een unieke band en een ondersteunend netwerk. Na elke les ga je naar huis met een glimlach, vol energie en klaar om de wereld aan te kunnen. Sluit je aan bij onze Zumbafamilie en ervaar zelf de transformatieve kracht van dans!

bottom of page