top of page
bibam-overons.jpg

Mijn Coaching Verhaal

Welkom bij BalanceInBodyAndMind.com! Ik ben Dalanda Diallo, jouw persoonlijke gids naar een gebalanceerd en vreugdevol leven. Mijn passie voor sport en beweging vormt de kern van deze lifestyle coachingspraktijk, waar we samen streven naar jouw geluk en groei. Van het begeleiden van vriendinnen tot het behalen van mijn master in International Business Management, elke stap op mijn pad heeft geleid tot de realisatie dat mijn ware roeping ligt in het ondersteunen en motiveren van anderen.

 

In 2017 nam ik een beslissende wending door mijn Zumba-licentie te behalen, een keuze die mij diep vervulde en leidde tot de toevoeging van een speciale licentie voor kinderen in 2022. Nu, met BalanceInBodyAndMind, combineer ik mijn uitgebreide kennis en ervaring om een holistische benadering van welzijn te bieden. Hier gaat het niet alleen om beweging, maar om het cultiveren van een evenwichtige levensstijl en een positieve mindset. Mijn persoonlijke, empathische coaching is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen, om samen een gezondere en gelukkigere versie van jou te realiseren.

 

Ik nodig je van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking. Laten we samen jouw reis naar welzijn beginnen. Bij BalanceInBodyAndMind vind je een gemeenschap die jou ondersteunt bij elke stap.

 

Met warme groeten,

 

Dalanda Diallo

bottom of page